miércoles, agosto 31, 2005

El blues de Katrina

És clar que a Katrina no li agrada el blues, la devastació a l’area de Nova Orleans sembla tremenda, pel moment fora de tots els càlculs imaginables. Inclús la potència més gran del món es troba impotent davant de aquesta tragèdia. Recordeu que no signaren el "Protocol de Kioto" de emisions de gas a l'atmòsfera, sucessos com aquest o el recient "tsunami" a l'Indic els (ens) faràn reflexionar (espere).
La situació dels refugiats és crítica, al Superdome i al Centre de Convencions hi han més de 30.000 persones sense aliments ni begudes, i plé de gent armada i desesperada, i no puc imaginar la situació a les poblacions més xicotetes ... si no arreglen els forats produits als dics la situació encara pot ser pitxor.
El "Buch" de vacances fins ahir, i el petròli . . . atenció que entre la guerra a l'Irak i la devastació al Golf de Mexico s'ens presenta un futur energétic crític. Podeu traure les bicicletes, i si de cás algú te que camviar de cotxe, que siga dels que gasten poquet, els preus de la gasolina no s'aturarán de pujar en els pròxims setmanes i ja savem que desprès no baixen mai.
Expresar el meu sentiment per les desgràcies que a bon segur estan sucedint-se per moltísima gent. Expose una serie de fotos baixades de la xarxa que expresen sense paraules el que va pasar i encara passa.








No hay comentarios: